top of page

Екскурсія до м. Дніпро

27 жовтня 2017 року учні 5-А та 5-Б класу, у кількості 15 учнів, здійснили екскурсію до міста Дніпро. Учні відвідали Аерокосмічний музей, музей «Машина часу», Зоологічний музей, Планетарій та найбільший у Європі акваріум.

Почалася екскурсія з відвідування аерокосмічного музею. Не багатьом випадав шанс бачити космічний супутник в оригінальному розмірі. Від усього побаченого просто перехоплює дух. Музей є єдиним в країні музеєм ракетно-космічної техніки.

В музеї ретро-автомобілів «Машини часу» представлені легкові автомобілі, мотоцикли, вантажні машини, автобуси та інша техніка різних років випуску. Особливо атмосферно передають дух минулої епохи ретро-експонати, серед них заправні колонки, телефонні будки, поштові скриньки та інші атрибути радянської епохи.

Зоологічний музей ДНУ імені Олеся Гончара був створений у 1924 році на основі експонатів із Краєзнавчого музею (зараз історичний музей ім. Д. І. Яворницького). На сьогодні зоологічний музей є науково-навчальним, культурно-

освітнім, виховним та природоохоронним підрозділом ДНУ імені Олеся Гончара.Також відвідали Дніпровський планетарій де поринули в світ космосу, переглянувши фільм «Зоряна азбука», та дізналися як знаходити відомі сузір’я та Полярну зірку.

Дивовижний світ підводних мешканців відкрився дітям в Дніпропетровському експозиційному аквариумному комплексі прісноводної фауни на Монастирському острові. За своїми конструктивними особливостями акваріум не має аналогів в Європі. У його будівлі споруджено 20 величезних акваріумів, в яких мешкають прісноводні види риб Центральної і Південної Америки, Південно-Східної Азії, Африки, Індонезії, а також Дніпровського басейну. В центрі розташований тунельний акваріум на 100 тисяч літрів, населений представниками водойм України. Задоволені та щасливі повернулися додому.


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean
  • White YouTube Icon
  • RSS Clean
bottom of page